Rovinj Rovigno

Novosti

14.02.2017

Drugi Rovinj Beach Polo Cup održava se od 18. do 21. svibnja

Tourist Board of Rovinj Rovigno

Nakon uspješno realiziranog prvog izdanja turnira, ovogodišnji Rovinj Beach Polo Cup donosi brojne novosti. Prvi put ove godine građani i gosti Rovinja moći će pratiti dnevne utakmice turnira i zabavni program u stankama, s gledališta za javnost koje će biti postavljeno u polo areni. Povećat će se i broj utakmica obzirom da se povećao i broj prijavljenih polo ekipa na čak šest timova s igračima iz različitih dijelova svijeta.

Ovogodišnji polo prati i bogat zabavni program posebice onaj večernji gdje će glavna zvijezda biti bivši pjevač grupe Spandau Ballet – Tony Hadley koji će održati koncert u prostorima EX TDR-a. I ove godine održat će se polo parada od arene do centra grada, a najbolji rovinjski restorani ponudit će poseban meni posvećen upravo ovom događanju.

Uwe Zimmerman, istaknuo je da je Rovinj već prepoznat kao luksuzna destinacija, te da posjeduje potrebnu infrastrukturu i kapacitete za organizaciju turnira u kraljevskom sportu. Rovinj Beach Polo organiziran je na vrlo visokom nivou i igran od strane vrhunskih međunarodnih timova čijim utakmicama prisustvuju navijači iz cijelog svijeta. Ove godine želi se dodatno podići kvaliteta poboljšanjem kvalitete terena, dodavanjem još dva tima te povećanjem broja ženskih igrača i otvaranjem vrata za veću publiku. Rovinj Beach Polo Cup svrstava Rovinj i Hrvatsku uz vrhunska polo odredišta poput Dubaia, New Yorka i Miamija te tako značajno pridonosi prepoznatljivosti Rovinja kao luksuzne i elitne destinacije. Istovremeno događanje utječe na povećanje broja noćenja u periodu pred sezone u smještajnim objektima najviše kategorije, hoteli s četiri i pet zvjezdica, te u Rovinj dovodi velik broj javnosti poznatih osoba iz Hrvatske i inozemstva.

 


Turistička zajednica grada Rovinja Rovigno
Pina Budicina 12
52210 Rovinj
Tel.: ++385/52/811-566
Tel.: ++385/52/813-469
Fax: ++385/52/816-007
tzgrovinj@tzgrovinj.hr

Copyright Turisitčka zajednica grada Rovinja 2001-2012. Sva prava pridržana. Mobile site

Info za iznajmljivače Natječaji, pozivi, obavijesti
Video Rovinj
Panoramska šetnja
Karta grada
Vremenska prognoza
Preračunavanje tečaja