Rovinj Rovigno

Novosti

18.04.2017

Tony Hadley na drugom Rovinj Beach Polo Cupu

Tourist Board of Rovinj Rovigno

Jedinstveno sportsko i turističko događanje Rovinj Beach Polo Cup i ove će godine u razdoblju od 18. do 21. svibnja ugostiti svjetski jet-set koji će, osim u vrhunskim utakmicama, moći uživati i u bogatom zabavnom programu. Za nezaboravne glazbene večeri pobrinut će se poznati svjetski i regionalni izvođači.  

Ime koje se ove godine posebno ističe je Tony Hadley, bivši frontmen svjetski poznatog britanskog benda Spandau Ballet koji će održati koncert u subotu, 20. svibnja. Koncert će se održati u prostorima bivše duhanske tvornice u Rovinju s početkom u 22 sata, a publika će se moći uživati u njihovim najvećim hitovima kao što su "Gold", "True" i mnogi drugi. Ljubitelji zvukova osamdesetih i devedesetih tako će se moći opustiti uz melodije Spandau Balleta i ere koja je obilježila posljednja dva desetljeća 20. stoljeća, no to je samo jedan dio ovogodišnjeg programa prepunog dobrih vibracija i odlične glazbe.
Vruću atmosferu nakon koncerta nastavit će Luca Montecchi, hrvatski DJ koji je surađivao sa svjetski poznatim imenima poput Umeka, Silvana Delgada i još mnogih drugih. Luca Montecchi jedan je od najboljih hrvatskih DJ-eva, a svoju uspješnu, dugogodišnju karijeru gradio je u najpoznatijim klubovima diljem hrvatske obale.
Ulaznice za koncert već su u prodaji i dostupne su na prodajnim mjestima Eventima ili na www.eventim.hr.
Rovinj Beach Polo Cup omogućuje destinacijama poput Rovinja da dosegnu razinu vrhunske destinacije, kao što ju imaju svjetski gradovi poput Dubaia, New Yorka i Miamija, što dodatno doprinosi prepoznatljivosti Rovinja kao elitne destinacije.
Za više informacija o Rovinj Beach Polo Cup-u posjetite: www.croatiapolo.com

 


Turistička zajednica grada Rovinja Rovigno
Pina Budicina 12
52210 Rovinj
Tel.: ++385/52/811-566
Tel.: ++385/52/813-469
Fax: ++385/52/816-007
tzgrovinj@tzgrovinj.hr

Copyright Turisitčka zajednica grada Rovinja 2001-2012. Sva prava pridržana. Mobile site

Info za iznajmljivače Natječaji, pozivi, obavijesti
Video Rovinj
Panoramska šetnja
Karta grada
Vremenska prognoza
Preračunavanje tečaja